FAQ

Ik wil graag een aanvraag indienen voor een welzijnsproject. Waar kan ik het aanvraagformulier vinden?

Onder ‘Projecten’ vindt u bij ‘Welzijn’ het aanvraagformulier en informatieblad.


Ik heb via het aanvraagformulier een subsidieaanvraag ingediend voor een welzijnsproject. Wanneer krijg ik bericht of mijn aanvraag is gehonoreerd of afgewezen?

In het ‘Informatieblad Welzijnsproject’ zijn de data van de bestuursvergaderingen opgenomen. Binnen twee weken na deze vergaderingen ontvangt u bericht over het genomen besluit.


Ik heb via de Project Portal Sophia een subsidieaanvraag ingediend voor een wetenschappelijk onderzoek. Wanneer krijg ik bericht of ik mijn voorstel mag presenteren?

Jaarlijks zal in mei de Project Portal worden opengesteld voor subsidieaanvragen. Meer informatie over de lopende procedure is te vinden onder ‘Projecten’ en ‘Wetenschappelijk Onderzoek’.


Kan ik inzage krijgen in mijn beschikbare budget? 

Ja. Na registratie in de Project Portal Sophia heeft iedere projectleider inzage in het resterend budget van zijn of haar project. Klik hier voor de Project Portal Sophia.


Ik wil mijn aanvraag inhoudelijk wijzigen. Moet ik het Sophia Fonds daarover informeren?

Ja. Wanneer goedkeuring voor uw project is gegeven, is dat op basis van de ingediende aanvraag geweest. Wanneer u voor uw project een inhoudelijke wijziging wilt doorvoeren, dient u dit in een brief toe te lichten en deze te versturen naar projectaanvraag@vriendensophia.nl. Uw verzoek zal binnen de bestuursvergadering besproken worden en vervolgens ontvangt u bericht of uw aanvraag is gehonoreerd of afgewezen.


Ik krijg niets uitbetaald. Hoe kan dat?

Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar hoogstwaarschijnlijk beschikken wij niet over een geldig Personeels Informatie Formulier (PIF). Klik hier om een PIF te downloaden. Het ingevulde PIF kunt u vervolgens mailen naar projectaanvraag@vriendensophia.nl. 


Ik ben op zoek naar het logo van Stichting Sophia Kinderziekenhuis Fonds. Is deze beschikbaar?

Ja, klik hier om het logo te downloaden.