Subsidieronde Sophia Fonds

15 mei 2020

We leven momenteel in bijzonder omstandigheden door de pandemie. We hebben vanuit het Sophia Fonds nagedacht over de jaarlijkse subsidieronde voor wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Er is nog veel onzeker met betrekking tot de organisatie van de WAR vergadering in november. Echter vanwege het belang van wetenschappelijk onderzoek willen we u hierbij aankondigen dat de procedure voor het aanvragen van financiƫle ondersteuning voor wetenschappelijke onderzoeksprojecten weer is geopend.

Jonge onderzoekers, postdocs en analisten komen in aanmerking voor subsidie voor het verrichten van onderzoek en krijgen de kans zich als onderzoeker te ontwikkelen. Het Sophia Fonds hoopt wederom met deze subsidie bij te dragen aan de best mogelijke zorg voor kinderen door het financieel ondersteunen van wetenschappelijke onderzoeksprojecten binnen het Sophia Kinderziekenhuis.

Wilt u ook meedoen?

De Grant Applications kunnen via de online portal worden ingediend. Een link naar de portal is opgenomen op de website van het Sophia Fonds. Op de homepage ziet u direct waar u zich kunt registreren en vervolgens kunt inloggen. De gebruikers die al een project via het Sophia Fonds hebben lopen, beschikken al over een gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u niet eerder een project bij het Sophia Fonds ingediend, dan dient u zich te registreren.

Omdat wij nog steeds vanuit huis werken verzoeken wij jullie om vragen per mail te stellen via projectaanvraag@vriendensophia.nl. Wij zullen in indien nodig telefonisch contact met jullie opnemen. We kijken uit naar de inzendingen.